Straatmaaltijd 2016

Straatmaaltijd op 3 september 2016

DOET U MEE?
Houdt u van gezellig buiten tafelen?  En vindt u goede contacten in de straat belangrijk? Sinds 2011 organiseert de buurtvereniging een straatmaaltijd waar ca. 250 buurtbewoners de afgelopen jaren aan deelnamen. Met zoveel mensen aan een 80 meter lange tafel eten is echt geweldig.

De Straatmaaltijd 2016 vindt op de Maredijk plaats op zaterdag 3 september vanaf 18.00 uur. U doet dit jaar toch ook (weer) mee?

AANMELDEN
U kunt zich op de volgende manieren aanmelden:
–          Via dit het papieren aanmeldformulier wat bij de Buurtkrant juni/juli 2016 zit
–          Via het online aanmeldformulier
Bij aanmelding vragen we uw email-adres, zodat we makkelijk contact op kunnen nemen met verdere info. Daarnaast vragen we uw bankrekeningnummer en handtekening (of akkoordverklaring), zodat de vereniging uw eigen bijdrage kan incasseren.

U KUNT ZO AANSCHUIVEN
De hele organisatie is in handen van de buurtvereniging, die samen met vrijwilligers het uitnodigingstraject (inclusief huis-aan-huis aanbellen), de coördinatie, de vergunningen, de  tafels en stoelen en de verdere aankleding verzorgt.

WAT U WEL MOET DOEN
Neem wel (naast borden, bestek en glazen) voldoende eten en drinken mee voor uzelf. Denk bijvoorbeeld aan broodjes, tapas en allerlei warme gerechten. Het is natuurlijk leuk om tijdens de maaltijd van elkaars hapjes te proeven. Let op: het is géén barbecue.

WAT KOST HET?
Voor deelname vragen we een kleine eigen bijdrage. Deze is voor leden 50% lager dan voor niet-leden. Het ‘loont’ dus om lid te zijn (of nu te worden!) van de buurtvereniging. Lid worden? Ga naar www.maredijkbuurt.nl/word-lid

Eigen bijdrage voor leden:                         Eigen bijdrage voor niet-leden:
Per adres EUR 2,50 voor de 1e persoon          Per adres EUR 5,00 voor de 1e persoon
en EUR 0,50 voor de volgende personen.      en EUR 1,00 voor de volgende personen.


Comments are closed.

RSS feed for comments on this post