Saspop_Logo_Color_webOp zaterdag 20 juni 2015 zal de tweede editie van het Maredijkbuurt muziekfestival Saspop plaatsvinden. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door de buurtvereniging en Het Maredijkje.

Programma
19.45 uur:   Vrolijke deuntjes van Piet Plaat, Plaatjes vullen Gaatjes
20.00 uur:  Officiële opening door Jeroen Jansz
20.15 uur:  The Serious Moonlight (tot 21.45 uur)
21.45 uur:  Vrolijke deuntjes van Piet Plaat, Plaatjes vullen Gaatjes
22.15 uur:  Rondje Doe Maar
23.30 uur: Vrolijke deuntjes van Piet Plaat, Plaatjes vullen Gaatjes
00.00 uur: Einde Saspop

Sas
De naam Saspop werd in 2013 spontaan geboren tijdens de eerste editie van het festival, in ‘de Sassenstraat’ naast het Maredijkje in het doodlopende stukje van de Aloëlaan. Ook dit jaar zal Saspop op die locatie plaatsvinden.

saspop2013_web

Bands
De band The Serious Moonlight van buurtgenoot Alexander van Engelen op Saspop optreden. Het is een van de beste 80’s en 90’s coverbands van het moment, met ervaren muzikanten die al menige zaal in Nederland plat gespeeld hebben.

Daarnaast is Rondje Doe Maar vastgelegd. Deze tribute band is door niemand minder dan Henny Vrienten zelf omschreven als de beste Doe Maar-coverband van Nederland. Na Saspop zal Rondje Doe Maar later dit jaar onder meer het voorprogramma van UB40 verzorgen. Het belooft dus een sprankelende avond te worden, waarin we terug gaan naar de 80’s!

Plaatjes
De presentatie van de avond is in handen van Jeroen Jansz, de voorzitter van de buurtvereniging Maredijkbuurt. Tussen de bands door vult DJ Piet Plaat van Grammofoon Genootschap Plaatjes vullen Gaatjes de straat met muziek uit zijn eigen collectie platen.

Praktische info:
Locatie: Sassenstraat (einde Aloëlaan, naast het Maredijkje)
Datum: 20 juni
Aanvang: 20.00 uur, einde 00.00 uur

Helpen?
De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die op 20 juni willen helpen met het op- en afbouwen van het festival, en die een handje willen helpen om de rommel naderhand op te ruimen zodat de overlast minimaal blijft. Aanmelden kan via: saspop@maredijkbuurt.nl.

 

Met dank aan:

 Logo Riool.nl

Nightforce

Podium Mobilis

bureau071_logo_klein