Klankbordgroep Schuttersveld: Laatste Nieuws

  • Berichtcategorie:Nieuws

Op 24 september vond een eerste gespreksronde plaats over de gemeentelijke plannen voor de herinrichting van het Schuttersveld.  Het Schuttersveld is onderdeel van de Centrumroute en wordt na de Hooigracht en de Langegracht op de schop genomen. Naast  een algehele verbetering is het vooral belangrijk om de nieuwe Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) route naar Zoetermeer te accommoderen: een hoogfrequente, betrouwbare en comfortabele busverbinding.

Zes bewoners uit de buurt hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging van de gemeente. Medewerkers van het Projectbureau van de gemeente gaven een presentatie van hun voorlopige plannen met het Schuttersveld. De aanwezige bewoners werden gevraagd om hun inzichten, verwachtingen en zorgen te delen. Deze input wordt nu door het Projectbureau verwerkt voor een  tweede klankbord bespreking op 20 oktober. In december volgt dan nog een ‘openbare’ presentatie van de definitieve versie van het plan. 

Op dit moment kunnen suggesties nog worden meegenomen in de gemeentelijke overwegingen en plannen. Heeft u dus rond dit onderwerp belangrijke zaken te melden, laat dat dan direct weten aan de vereniging, dan kunnen we dat alsnog doorgeven aan de projectmanager.