Officiële opening speeltuin/buurtgebouw op 16 januari 2016

Na een ingrijpende verbouwing is het speeltuingebouw weer helemaal gebruiksklaar. De vaste gebruikers zoals de Speel-o-theek, de klaverjasclub, de Kluchtencompagnie, seniorengym en het zangkoor maken alweer gebruik van het gebouw. 

De officiële opening van het gebouw is op zaterdag 16 januari met een feestelijke borrel. Van 15.00 tot 19.30 is iedereen welkom: leden van de speeltuinvereniging, leden van de buurtvereniging en omwonenden. Ook nodigen we de verschillende geldschieters uit die de verbouwing financieel mogelijk hebben gemaakt. En de speeltuinbesturen van andere Leidse speeltuinen.

Rond 16.30 verricht wethouder Roos van Gelderen de officiële opening. Nieuwe initiatieven zoals de kookclub of lezing op zondag zullen zich ook presenteren. De openingsborrel is tegelijk ook de nieuwjaarsborrel van Vereniging Maredijkbuurt.
 
Wij nodigen u uit om het gerenoveerde gebouw te komen bewonderen en kennis te maken met diverse activiteiten die daarin plaats vinden en natuurlijk ook gewoon om elkaar te ontmoeten en gelukkig nieuwjaar te wensen.

voorkant 2015-12

Eind december is er een speciale uitgave van de buurtkrant die helemaal over het nieuwe speeltuingebouw gaat, de activiteiten die hierin gaan plaatsvinden, een interview met een oud-bestuursled etc.

Deze speciale editie zal weer bij iedereen in de Maredijkbuurt in de brievenbus worden gedaan.

Klik hier voor de volledige tekst van de Speciale editie Buurtkrant